HEOS 5 HS2

 • NEW Υποστήριξη High Resolution Ήχου
 • NEW Bluetooth® Ενσωματωμένο
 • Απολύτως εντυπωσιακός ήχος από διακριτή και κομψή παραγωγική μονάδα.
 • Δύο ειδικά-σχεδιασμένα tweeters, mid-woofers και ένας παθητικός ακτινοβολητής τροφοδοτούμενα από τέσσερις αποκλειστικούς Τάξης-D ενισχυτές
 • Η λαβή επιτρέπει εύκολη φορητότητα οποτεδήποτε χρειάζεστε σπουδαίο ήχο

  Αλλάξτε χρώμα:

Χαρακτηριστικά - HEOS 5 HS2

Η κομψότητα συναντά την απόδοση.

Αυτό το όμορφο μεσαίου-μεγέθους ηχείο παίζει cloud μουσική, μουσική αποθηκευμένη στο τηλέφωνό σας ή το tablet, συν USB και NAS πηγές, επίσης. Να είστε άπληστοι, είστε καλυμμένοι.

 • Κομψό και τώρα με Υποστήριξη High Resolution Ήχου
 • Εκπληκτική έξοδος από μία διακριτή κατασκευή
 • Ο ήχος είναι βελτιστοποιημένος μέσω ακουστικών αλγορίθμων επεξεργασίας ακριβείας, προερχόμενων από κορυφαία στούντιο εγγραφής
 • Κάντε streaming από την αγαπημένη σας μουσική υπηρεσία, όπως Spotify, TuneIn, Deezer, SoundCloud ή TIDAL
 • ΔΩΡΕΑΝ HEOS app για iOS, Android και Kindle Fire Συσκευές
 • Κάντε streaming μουσικής αποθηκευμένης τοπικά στην Smart Συσκευή ή το Tablet σας
 • Μία υποδοχή USB και βοηθητικής εισόδου επιτρέπουν αναπαραγωγή από τις πηγές αυτές σε ένα ή περισσότερα HEOS players, με ιδανικό συγχρονισμό
 • Ενσωματωμένη διπλής-μπάντας ασύρματη συνδεσιμότητα δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης σε στάνταρ οικιακά ασύρματα δίκτυα
 • Πλήκτρα volume up, volume down και mute, ενδείκτης LED του πλήκτρου mute, ενδείκτης κατάστασης με πολύχρωμο LED
 • Υποδοχή Ethernet για ενσύρματη δικτυακή συνδεσιμότητα
 • Ρυθμιστικά μπάσων και πρίμων

Όλα τα ηχεία HEOS διαθέτουν:

ΗΧΟ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ-ΔΩΜΑΤΙΩΝ

Κάθε δωμάτιο μπορεί να έχει τον δικό του ήχο HEOS. Ή, ομαδοποιήστε πολλαπλά ηχεία για να γεμίσετε το σπίτι με το ίδιο τραγούδι. Πολλαπλά-δωμάτια σημαίνει πολλαπλές επιλογές.
μάθετε περισσότερα

APPS & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ STREAMING

Cloud μουσική, streaming μουσικής και της μουσικής σας βιβλιοθήκης (όλες οι αγαπημένες σας πηγές υποστηρίζονται με αυτήν την εκπληκτική ΔΩΡΕΑΝ app).
μάθετε περισσότερα

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΗΧΟΥ

Δεν είναι τυχαίο που τα ηχεία HEOS παράγουν καθαρό ήχο. Έχουν μελετηθεί από τους ειδικούς της Denon, καινοτόμους στο πεδίο του ήχου για περισσότερα από 100 χρόνια.
μάθετε περισσότερα

ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Είναι εκπληκτικό πόσο γρήγορα μπορείτε να ξεκινήσετε να ακούτε τα ηχεία HEOS. Τοποθετήστε τα ηχεία σας, και θα ακούσετε μουσική σε ελάχιστα λεπτά. Είναι πραγματικά τόσο απλό.
μάθετε περισσότερα

Τεχνικά Χαρακτηριστικά - HEOS 5 HS2

Σύστημα Ήχου

Σύστημα Ηχείων 5-Μεγαφώνων 4 ενεργά μεγάφωνα, συμπεριλαμβανομένων 2 tweeters ακριβείας και 2 mid-woofers, συν 1 παθητικό ακτινοβολητή που παρέχει πρόσθετη διόγκωση των μπάσων.

Τάξης-D Ψηφιακή Ενίσχυση Η 4-καναλιών Τάξης-D ψηφιακή ενίσχυση παρέχει υψηλή αποτελεσματικότητα, τη χαμηλότερη δυνατή παραμόρφωση και την ευρύτερη δυνατή δυναμική περιοχή.

Auxiliary Analogue Line Input Η stereo αναλογική βοηθητική είσοδος στάθμης line 3.5 mm επιτρέπει στους χρήστες να συνδέσουν συσκευή με αναλογική stereo έξοδο απ' ευθείας στο HEOS 5 HS2.

Stereo Λειτουργία Ζεύγους Για την απόλυτη stereo ακρόαση, μπορείτε να διαμορφώσετε 2 HEOS 5 (HS2) ηχεία ώστε να λειτουργούν μαζί ως ένα stereo ζεύγος (1 ως το αριστερό ηχείο και 1 ως το δεξιό ηχείο).

Μουσικές Πηγές

Συνδρομητικές Μουσικές Υπηρεσίες Η HEOS app σας επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ δημοφιλών υπηρεσιών streaming με συνδρομή, συμπεριλαμβανομένων των Spotify, TuneIn, SoundCloud, TIDAL, Deezer, Napster και Mood:Mix. Περισσότερες υπηρεσίες θα προστεθούν σύντομα.

Διαδικτυακοί Ραδιοφωνικοί Σταθμοί Streaming AAC, MP3, WMA (μέσω της υπηρεσίας TuneIn)

Υποστηριζόμενα Φορμά Μουσικής Υποστηριζόμενα Φορμά Ήχου:
WMA: Μέχρι και 192kbps
AAC και MP3: Μέχρι και 320kbps
WAV, ALAC και FLAC: Μέχρι και 24-bit/192kHz.
DSD: 2.8MHz, 5.6MHz

Υποστηριζόμενα Φορμά Εικόνας Το HEOS 5 HS2 υποστηρίζει JPG, PNG, BMP και GIF album art φορμά εικόνας.

Υποστηριζόμενα USB Drives Το HEOS 5 HS2 υποστηρίζει USB thumb drives μέσω της ενσωματωμένης θύρας USB. Μουσικό περιεχόμενο σε USB drive μπορεί να αναπαραχθεί τοπικά ή σε οποιοδήποτε ή όλα τα HEOS players στο δίκτυό σας.

Μουσική Αποθηκευμένη Σε Τηλέφωνο/Tablet iTunes μουσική αποθηκευμένη τοπικά στην iOS συσκευή σας ή μουσικά αρχεία στην Android ή Kindle Fire συσκευή σας.

NAS (Network Attached Storage) Παίξτε από DLNA συμβατούς music servers.

“Η διαθεσιμότητα των μουσικών υπηρεσιών ενδέχεται να ποικίλει ανά περιοχή. Μπορεί να μην είναι διαθέσιμες όλες οι υπηρεσίες κατά τον χρόνο αγοράς. Μερικές υπηρεσίες μπορεί να προστεθούν ή να διακοπούν από καιρού εις καιρόν, ανάλογα με τις αποφάσεις των παρόχων των μουσικών υπηρεσιών ή άλλων. Επισκεφθείτε το www.denon.co.uk/uk/musicservices για ανακοινώσεις και λεπτομέρειες.”

Δικτύωση

Ασύρματη Σύνδεση Υποστηρίζει τα τελευταία διπλής-μπάντας ασύρματα δίκτυα (συμπεριλαμβανομένων των προτύπων 802.11 a/b/g/n/ac).

Ενσύρματη Σύνδεση Συνδέστε το στο ενσύρματο δίκτυο (LAN) στο σπίτι ή το γραφείο σας μέσω της θύρας RJ-45 ενσύρματου LAN.

Γενικά

Τροφοδοσία 100~240 Volts AC, 50~60 Hz, auto-switching τροφοδοτικό

Τι Υπάρχει Στη Συσκευασία Ηχείο HEOS 5 HS2, AC τροφοδοτικό, 3.5mm καλώδιο ρύθμισης, Καλώδιο Ethernet για ενσύρματη σύνδεση σε LAN, Οδηγός Ταχείας Έναρξης.

Ρυθμιστικά & Ενδείκτες Volume up/down
Mute / Ενδείκτης LED του Πλήκτρου Mute
Ενδείκτης κατάστασης με Πολύχρωμο LED
Πλήκτρο ‘connect’ δικτύου (πίσω)
Πλήκτρο ‘connect’ Bluetooth (πίσω)

Βάρος 3.2 κιλά

Υποστήριξη Πολλαπλών Γλωσσών English, German, French, Spanish, Italian, Dutch, Russian, Swedish, Norwegian, Danish, Polish

Διαστάσεις (Υ x Π x Β) 209 x 294 x 166 mm

Περιοχή Θερμοκρασίας Λειτουργίας 5°C~35°C

Φινίρισμα Προϊόντος Μαύρο, Άσπρο

Ιδανικό για μεσαία προς μεγάλα δωμάτια, όπως τραπεζαρίες, μεγαλύτερες κρεβατοκάμαρες και γραφεία ή μικρότερα καθιστικά.

Μεγάφωνα δύο tweeters, δύο woofers

Σχεδιασμός Περιβλήματος ένας παθητικός ακτινοβολητής

Κανάλια Ενισχυτή 4

Σύνδεση audio line-in 3.5mm Ναι (1)

Θύρα USB για άμεση σύνδεση αποθηκευμένης μουσικής Ναι (1)

Ενσύρματο Δίκτυο Υποδοχή Ethernet (1)

Ασύρματο Δίκτυο Πρότυπο 802.11a/b/g/n στις μπάντες 2.4GHz και 5Ghz

Υποδοχή Εξόδου Ακουστικών 3.5mm Όχι

Διαθέτει υποδοχή με σπείρωμα για επίτοιχη/επιδαπέδια τοποθέτησηη Όχι

Τοποθέτηση Οριζόντια

Downloads - HEOS 5 HS2

pdf file
Online Manual
pdf file
HEOS 5 HS2 Quick Start Guide

3,13 MB
05/03/2016

pdf file
updated HEOS 5 Product Information

1,66 MB
08/11/2016

Κριτικές Και Βραβεία - HEOS 5 HS2

Awards
M3
“Ο ήχος είναι υπέροχος και το Heos 5 μπορεί να γεμίσει μεγαλύτερα δωμάτια χωρίς πρόβλημα.”
“Η σειρά στιβαρών μοντέλων του κατασκευαστή αποτελεί ένα ακόμα εγχείρημα που ξεπερνά τα όρια.”
Pocket-lint Recommended 2015

Αν έχετε βγει στην αγορά για ένα ολοκληρωμένο ηχοσύστημα πολλαπλών-δωματίων που υποστηρίζει την πλειονότητα των σημερινών streaming υπηρεσιών, είναι εύκολο στην εγκατάσταση και ηχεί τέλεια, το σύστημα Heos της Denon είναι σίγουρα για σας.

EISA AWARD Best Product 2015-2016

Με τη δυνατότητα εκπληκτικών βαθέων μπάσων, ιδανικών μεσαίων συχνοτήτων και ενέργειας που γεμίζει τον χώρο, αυτός είναι ο τέλειος τρόπος εξάπλωσης εκπληκτικών ηχητικών σε όλο το σπίτι

AV Forums

"Ο συνολικός συνδυασμός ποιότητας, ευελιξίας και απόδοσης εξοστρακίζει όλον τον ανταγωνισμό." Για να διαβάσετε ολόκληρη την κριτική, παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ..

T3 Best on Test

Το HEOS από την Denon είναι η δική μας επιλογή στα συστήματα πολλαπλών-δωματίων. Όντας πλούσιο-σε-χαρακτηριστικά και μουσικό κατά την αναπαραγωγή από USB, υποστηριζόμενο από μία στιβαρή app, είναι όντως αστέρι!

WHAT HI-FI?

Ένας από τους καλύτερα-εξοπλισμένους διεκδικητές για να ανταγωνιστεί την Sonos που γνωρίζει καλά το παιχνίδι. Έχει παρόμοια τιμή, είναι εξ ίσου κομψό, υπέροχα απλό στη χρήση και περιλαμβάνει μερικά σπουδαία χαρακτηριστικά που, μέχρι στιγμής, η Sonos έχει αγνοήσει.

InsideCI?

Η σειρά HEOS από την Denon είναι ένα ευέλικτο ηχοσύστημα πολλαπλών-δωματίων που προσφέρει σημαντικές δυνατότητες επέκτασης. Από τα τρία ενεργά ηχεία, το 5 και το 7 εντυπωσιάζουν με την μουσικότητά τους και την αίσθηση παρουσίας, ενώ το Link παρέχει έναν απλό τρόπο για συγχώνευση της υφιστάμενης θεατρικής αίθουσας ή περιβάλλοντος στη μίξη. Ενώ η HEOS app (ανωτέρω εικόνα) προσφέρει μερικές δυναμικές λειτουργίες, είναι η αφοσίωση για προσφορά μίας ευρείας γκάμας drivers ελέγχου συστήματος, και η υποστήριξη AWE, που στην πραγματικότητα θα εγκαθιδρύσει εμπιστοσύνη στο σύστημα. Με περισσότερα HEOS ενεργοποιημένα προϊόντα μέσα σε αυτή τη χρονιά (ποιο είναι το στοίχημα για HEOS ενεργοποιημένους A/V ραδιοενισχυτές και soundbars πριν το τέλος του έτους;), αξιολογούμε αυτό ως το ηχοσύστημα πολλαπλών-δωματίων για να ακούσετε κατά το 2015

AREA DVD

“Το HEOS προσφέρει άριστη ακουστική απόδοση, εύκολη εγκατάσταση και ευελιξία. Για τους εγκαταστάτες, το HEOS είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον και θα είναι διαθέσιμοι drivers για Crestron, Control4, RTI και …”.
“Η ναυαρχίδα HEOS 7 ταιριάζει τέλεια σε μεγαλύτερα σαλόνια γεμίζοντάς ται με δυναμικό και πληθωρικό ήχο.“                                                                    “Όλες οι συσκευές διαθέτουν ζωντάνια και δυναμική. Τα μπάσα είναι σύντομα αλλά καλά ισορροπημένα. Ο νικητής είναι το HEOS 7 με την πληθωρική ισχύ του, που θα μπείτε στον πειρασμό να ελέγξετε αν ένα subwoofer κρύβεται πίσω από τα έπιπλα.“

Hifi Choice

Αν ευκολία χρήσης, σχεδιασμός ηχείου και μουσικότητα ξεχωρίζουν τα συστήματα πολλαπλών-δωματίων, τότε το HEOS από την Denon έχει τύχει μιας πολύ υψηλής αξιολόγησης.

Συχνές Ερωτήσεις - HEOS 5 HS2

 • ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ HEOS ΑΠΟ ΤΗΝ DENON;
  Το HEOS από την Denon είναι ένα Ασύρματο Ηχοσύστημα Πολλαπλών-Δωματίων αποτελούμενο από μία οικογένεια εύηχων music players για όλο το σπίτι. Διατίθεται δωρεάν app για έλεγχό τους από iOS ή Android τηλέφωνο ή tablet. Μπορείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας μουσικές υπηρεσίες streaming, internet radio ή την δική σας μουσική συλλογή και η εγκατάσταση είναι παιχνίδι....Περισσότερα
 • ΤΙ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΑ ΗΧΕΙΑ HEOS ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΗΧΕΙΑ;
  Το HEOS είναι ένα πραγματικό σύστημα πολλαπλών-δωματίων. Μπορείτε να παίξετε το ίδιο τραγούδι σε κάθε δωμάτιο ή οποιονδήποτε συνδυασμό ηχείων εσείς επιλέξετε, συμπεριλαμβανομένου διαφορετικού κομματιού σε κάθε δωμάτιο. Αυτά είναι σαφή πλεονεκτήματα έναντι άλλων ασύρματων συστημάτων, όπως Airplay και Bluetooth. Το HEOS χρησιμοποιεί στάνταρ τεχνολογία οικιακής ασύρματης δικτύωσης, κι έτσι μπορείτε να χρησιμοποιείτε το υφιστάμενο router χωρίς την ανάγκη για οποιονδήποτε άλλο εξοπλισμό, όπως μία συσκευή γεφύρωσης. Η εμβέλεια της ασύρματης δικτύωσης και η ποιότητα του ήχου είναι μακράν ανώτερη της Bluetooth και οποιαδήποτε συσκευή στο δίκτυό σας, που τρέχει την δωρεάν HEOS app, μπορεί να ελέγξει κάθε ηχείο. Μόνο το HEOS διατίθεται με 100ετή εμπειρία ήχου από την Denon....Περισσότερα
 • ΠΟΙΑ ΕIΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 4 ΗΧΕΙΩΝ HEOS;
  Το κόμπακτ περίβλημα του HEOS 1 έχει αντοχή στην υγρασία, καθιστώντας το HEOS 1 ιδανικό για ακρόαση σε περιβάλλοντα με υγρασία ή ατμούς, όπως στο μπάνιο. Το HEOS 3 είναι μία σχεδίαση δύο μεγαφώνων με 2 κανάλια Class D ενισχυτή, ιδανικό για μικρά προς μεσαία δωμάτια. Το HEOS 5 είναι ένα σύστημα 5 μεγαφώνων με 4 ενεργά μεγάφωνα (δύο mid-woofers, δύο tweeters) τροφοδοτούμενα από 4 κανάλια Class D ενισχυτή, μαζί με ένα παθητικό ακτινοβολητή. Είναι ιδανικό για μεσαία προς μεγάλα δωμάτια. Το HEOS 7 διαθέτει 7 μεγάφωνα συμπεριλαμβανομένων δύο mid-woofers, δύο tweeters και ενός ενεργού sub-woofer, τροφοδοτούμενων από 5 κανάλια Class D ενισχυτή, μαζί με δύο παθητικούς ακτινοβολητές. Το HEOS 7 περιλαμβάνει έξοδο ακουστικών. Οι λειτουργικότητες streaming, οι είσοδοι USB και Aux είναι πανομοιότυπες για όλα τα μοντέλα. Περισσότερα
 • ΠΟΙΟ ΗΧΕΙΟ HEOS ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ;
  Όλα τα ηχεία HEOS παρέχουν εκπληκτική μουσική εμπειρία. Εν γένει, το HEOS 7 προτείνεται για μεγάλα δωμάτια και ανοιχτούς χώρους, όπως σαλόνια, αίθρια ή σπίτια με μεγάλους ενιαίους χώρους ή για οποιονδήποτε επιθυμεί τα βαθύτερα μπάσα και την υψηλότερη έξοδο. Το HEOS 5 προτείνεται για μεσαία προς μεγάλα δωμάτια, όπως τραπεζαρίες, μεγαλύτερες κρεβατοκάμαρες και γραφεία ή μικρότερα καθιστικά. Και το HEOS 3 προτείνεται για μικρά προς μεσαία δωμάτια, όπως κρεβατοκάμαρες, γραφεία ή κουζίνες.... Περισσότερα
 • ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ HEOS ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ;
  Θα πρέπει να κατεβάσετε την δωρεάν HEOSbyDenon app για iPhone, iPad ή iPod που τρέχει iOS 5 ή νεότερο ή Android smartphone ή tablet που τρέχει Android 2.3 ή νεότερο. Θα χρειαστείτε ασύρματο δίκτυο και σύνδεση internet και φορητή συσκευή συνδεδεμένη στο ασύρματο δίκτυο....Περισσότερα
 • ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ HEOS;
  Spotify, TuneIn, Deezer, Napster, TIDAL, SoundCloud, Rdio, με περισσότερες να έπονται συν μουσική στο τηλέφωνό σας ή το tablet, USB μνήμη και αναλογικές πηγές.Περισσότερα
 • ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΔΥΟ ΗΧΕΙΑ HEOS ΩΣ STEREO ΖΕΥΓΟΣ;
  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο HEOS 1, δύο HEOS 3, δύο HEOS 5 ή δύο HEOS 7 ηχεία ως stereo ζεύγος.Περισσότερα
 • ΠΟΣΑ ΗΧΕΙΑ HEOS ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ;
  Το σύστημα μπορεί να υποστηρίξει μέχρι 32 HEOS music players στο δίκτυο ταυτόχρονα. Περισσότερα
 • ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΩΡΕΑΝ HEOS ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ;
  Ο HEOS λογαριασμός σας ενθυμείται όλες τις ρυθμίσεις και προτιμήσεις, όπως όλα τα logins σας στις μουσικές υπηρεσίες και τις HEOS playlists. Όταν θέλετε να προσθέσετε στο σύστημά σας πολλαπλούς controllers τηλεφώνου ή tablet, χρειάζεστε απλά να κάνετε sign-in σε κάθε νέα συσκευή με το δικό σας HEOS user name και password. Αμέσως, όλες οι μουσικές σας υπηρεσίες και οι HEOS playlists είναι διαθέσιμες, επίσης, στον νέο controller. Αν επιθυμείτε, υποστηρίζουμε πολλαπλούς HEOS λογαριασμούς σε ένα ενιαίο νοικοκυριό. Με τον τρόπο αυτό, κάθε μέλος της οικογένειας μπορεί να απολαύσει όλες τις προσωποποιημένες ρυθμίσεις π.χ. Spotify λογαριασμού κι ακόμα να κάνει κοινή χρήση όλων των ίδιων ηχείων στο σπίτι.... Περισσότερα
 • ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ HEOS;
  Μπορείτε να βρείτε ένα εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο HEOS χρησιμοποιώντας το ακόλουθο link στο website HEOS:  εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι.

Σύγκριση - HEOS 5 HS2

Model
HEOS 5 HS2
Σύστημα Ήχου
Τάξης-D Ψηφιακή Ενίσχυση
Η 4-καναλιών Τάξης-D ψηφιακή ενίσχυση παρέχει υψηλή αποτελεσματικότητα, τη χαμηλότερη δυνατή παραμόρφωση και την ευρύτερη δυνατή δυναμική περιοχή.
2 κανάλια Τάξης D ψηφιακής ενίσχυσης παρέχουν υψηλή αποτελεσματικότητα, χαμηλότατη παραμόρφωση και ευρύτατη δυναμική περιοχή.
Η 2-καναλιών Τάξης-D ψηφιακή ενίσχυση παρέχει υψηλή αποτελεσματικότητα, τη χαμηλότερη δυνατή παραμόρφωση και την ευρύτερη δυνατή δυναμική περιοχή.
Σύστημα Ηχείων 5-Μεγαφώνων
4 ενεργά μεγάφωνα, συμπεριλαμβανομένων 2 tweeters ακριβείας και 2 mid-woofers, συν 1 παθητικό ακτινοβολητή που παρέχει πρόσθετη διόγκωση των μπάσων.
-
-
Dual Wide Range Drivers
-
-
Δύο ενεργά ευρέος φάσματος μεγάφωνα καλύπτουν πλήρως το ηχητικό φάσμα, συνεπικουρούμενα από την προηγμένη DSP επεξεργασία για απαλή και φυσική τονική ισορροπία.
Stereo Λειτουργία Ζεύγους
Για την απόλυτη stereo ακρόαση, μπορείτε να διαμορφώσετε 2 HEOS 5 (HS2) ηχεία ώστε να λειτουργούν μαζί ως ένα stereo ζεύγος (1 ως το αριστερό ηχείο και 1 ως το δεξιό ηχείο).
Για την απόλυτη stereo ακρόαση, μπορείτε να διαμορφώσετε 2 HEOS 1 (HS2) ηχεία να λειτουργούν μαζί ως ένα stereo ζεύγος (1 ως το αριστερό ηχείο και 1 ως το δεξιό ηχείο).
Για την απόλυτη stereo ακρόαση, μπορείτε να διαμορφώσετε 2 HEOS 3 (HS2) ηχεία ώστε να λειτουργούν μαζί ως ένα stereo ζεύγος (1 ως το αριστερό ηχείο και 1 ως το δεξιό ηχείο).
Σύστημα Ηχείων 2-Μεγαφώνων
-
2 ενεργά μεγάφωνα, συμπεριλαμβανομένου 1 tweeter ακριβείας και 1 mid-woofer.
-
Auxiliary Analogue Line Input
Η stereo αναλογική βοηθητική είσοδος στάθμης line 3.5 mm επιτρέπει στους χρήστες να συνδέσουν συσκευή με αναλογική stereo έξοδο απ' ευθείας στο HEOS 5 HS2.
Η stereo αναλογική βοηθητική είσοδος στάθμης line με φις 3.5mm επιτρέπει στους χρήστες να συνδέσουν συσκευή με αναλογική stereo έξοδο, απ' ευθείας στο HEOS 1 HS2.
Η stereo αναλογική βοηθητική είσοδος στάθμης line 3.5 mm επιτρέπει στους χρήστες να συνδέσουν συσκευή με αναλογική stereo έξοδο απ' ευθείας στο HEOS 3 HS2.
Μουσικές Πηγές
Συνδρομητικές Μουσικές Υπηρεσίες
Η HEOS app σας επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ δημοφιλών υπηρεσιών streaming με συνδρομή, συμπεριλαμβανομένων των Spotify, TuneIn, SoundCloud, TIDAL, Deezer, Napster και Mood:Mix. Περισσότερες υπηρεσίες θα προστεθούν σύντομα.
Η HEOS app σας επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ δημοφιλών συνδρομητικών υπηρεσιών streaming, συμπεριλαμβανομένων των Spotify, TuneIn, SoundCloud, TIDAL, Deezer, Napster και Mood:Mix. Περισσότερες υπηρεσίες θα προστεθούν σύντομα.
Η HEOS app σας επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ δημοφιλών υπηρεσιών streaming με συνδρομή, συμπεριλαμβανομένων των Spotify, TuneIn, SoundCloud, TIDAL, Deezer, Napster και Mood:Mix. Περισσότερες υπηρεσίες θα προστεθούν σύντομα.
Διαδικτυακοί Ραδιοφωνικοί Σταθμοί
Streaming AAC, MP3, WMA (μέσω της υπηρεσίας TuneIn)
Streaming AAC, MP3, WMA (μέσω της υπηρεσίας TuneIn)
Streaming AAC, MP3, WMA (μέσω της υπηρεσίας TuneIn)
Υποστηριζόμενα Φορμά Εικόνας
Το HEOS 5 HS2 υποστηρίζει JPG, PNG, BMP και GIF album art φορμά εικόνας.
Το HEOS 1 HS2 υποστηρίζει JPG, PNG, BMP και GIF φορμά εικόνας.
Το HEOS 3 HS2 υποστηρίζει JPG, PNG, BMP και GIF album art φορμά εικόνας.
Υποστηριζόμενα USB Drives
Το HEOS 5 HS2 υποστηρίζει USB thumb drives μέσω της ενσωματωμένης θύρας USB. Μουσικό περιεχόμενο σε USB drive μπορεί να αναπαραχθεί τοπικά ή σε οποιοδήποτε ή όλα τα HEOS players στο δίκτυό σας.
Το HEOS 1 HS2 υποστηρίζει USB thumb drives μέσω της ενσωματωμένης θύρας USB. Μουσικό περιεχόμενο σε USB drive μπορεί να αναπαραχθεί τοπικά, ή σε οποιοδήποτε ή όλα τα HEOS players στο δίκτυό σας.
Το HEOS 3 HS2 υποστηρίζει USB thumb drives μέσω της ενσωματωμένης θύρας USB. Μουσικό περιεχόμενο σε USB drive μπορεί να αναπαραχθεί τοπικά ή σε οποιοδήποτε ή όλα τα HEOS players στο δίκτυό σας.
Υποστηριζόμενα Φορμά Μουσικής
Υποστηριζόμενα Φορμά Ήχου:
WMA: Μέχρι και 192kbps
AAC και MP3: Μέχρι και 320kbps
WAV, ALAC και FLAC: Μέχρι και 24-bit/192kHz.
DSD: 2.8MHz, 5.6MHz
Υποστηριζόμενα Φορμά Ήχου:
WMA: Μέχρι και συμπεριλαμβανομένων των 192kbps
AAC και MP3: Μέχρι και συμπεριλαμβανομένων των 24-bit/192kHz.
DSD: 2.8MHz, 5.6MHz
Υποστηριζόμενα Φορμά Ήχου:
WMA: Μέχρι και 192kbps
AAC και MP3: Μέχρι και 320kbps
WAV, ALAC και FLAC: Μέχρι και 24-bit/192kHz.
DSD: 2.8MHz, 5.6MHz
Μουσική Αποθηκευμένη Σε Τηλέφωνο/Tablet
iTunes μουσική αποθηκευμένη τοπικά στην iOS συσκευή σας ή μουσικά αρχεία στην Android ή Kindle Fire συσκευή σας.
iTunes μουσική αποθηκευμένη τοπικά στην iOS συσκευή σας ή μουσικά αρχεία αποθηκευμένα στην Android ή Kindle Fire συσκευή σας.
iTunes μουσική αποθηκευμένη τοπικά στην iOS συσκευή σας ή μουσικά αρχεία στην Android ή Kindle Fire συσκευή σας.
NAS (Network Attached Storage)
Παίξτε από DLNA συμβατούς music servers.

“Η διαθεσιμότητα των μουσικών υπηρεσιών ενδέχεται να ποικίλει ανά περιοχή. Μπορεί να μην είναι διαθέσιμες όλες οι υπηρεσίες κατά τον χρόνο αγοράς. Μερικές υπηρεσίες μπορεί να προστεθούν ή να διακοπούν από καιρού εις καιρόν, ανάλογα με τις αποφάσεις των παρόχων των μουσικών υπηρεσιών ή άλλων. Επισκεφθείτε το www.denon.co.uk/uk/musicservices για ανακοινώσεις και λεπτομέρειες.”
Αναπαράγετε από τους DLNA συμβατούς μουσικούς servers σας.

“Η διαθεσιμότητα μουσικών υπηρεσιών ενδέχεται να ποικίλει ανάλογα με την περιοχή. Ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες όλες οι υπηρεσίες κατά τον χρόνο αγοράς. Μερικές υπηρεσίες μπορεί να προστεθούν ή να διακοπούν από χρόνου εις χρόνο, ανάλογα με τις αποφάσεις των παρόχων των μουσικών υπηρεσιών ή άλλων. Επισκεφθείτε το www.denon.co.uk/uk/musicservices for announcements and details.”
Παίξτε από DLNA συμβατούς music servers.

“Η διαθεσιμότητα των μουσικών υπηρεσιών ενδέχεται να ποικίλει ανά περιοχή. Μπορεί να μην είναι διαθέσιμες όλες οι υπηρεσίες κατά τον χρόνο αγοράς. Μερικές υπηρεσίες μπορεί να προστεθούν ή να διακοπούν από καιρού εις καιρόν, ανάλογα με τις αποφάσεις των παρόχων των μουσικών υπηρεσιών ή άλλων. Επισκεφθείτε το www.denon.co.uk/uk/musicservices για ανακοινώσεις και λεπτομέρειες.”
Δικτύωση
Ασύρματη Σύνδεση
Υποστηρίζει τα τελευταία διπλής-μπάντας ασύρματα δίκτυα (συμπεριλαμβανομένων των προτύπων 802.11 a/b/g/n/ac).
Υποστηρίζει τα τελευταία διπλής-μπάντας ασύρματα δίκτυα (συμπεριλαμβανομένων των προτύπων 802.11 a/b/g/n/ac).
Υποστηρίζει τα τελευταία διπλής-μπάντας ασύρματα δίκτυα (συμπεριλαμβανομένων των προτύπων 802.11 a/b/g/n/ac).
Ενσύρματη Σύνδεση
Συνδέστε το στο ενσύρματο δίκτυο (LAN) στο σπίτι ή το γραφείο σας μέσω της θύρας RJ-45 ενσύρματου LAN.
Συνδέστε στο ενσύρματο δίκτυο (LAN) του σπιτιού ή του γραφείου σας μέσω της θύρας ενσύρματου LAN με φις RJ-45.
Συνδέστε το στο ενσύρματο δίκτυο (LAN) στο σπίτι ή το γραφείο σας μέσω της θύρας RJ-45 ενσύρματου LAN.
Γενικά
Τροφοδοσία
100~240 Volts AC, 50~60 Hz, auto-switching τροφοδοτικό
100~240 Volts AC, 50~60 Hz, auto-switching τροφοδοτικό
100~240 Volts AC, 50~60 Hz, auto-switching τροφοδοτικό
Τι Υπάρχει Στη Συσκευασία
Ηχείο HEOS 5 HS2, AC τροφοδοτικό, 3.5mm καλώδιο ρύθμισης, Καλώδιο Ethernet για ενσύρματη σύνδεση σε LAN, Οδηγός Ταχείας Έναρξης.
HEOS 1 HS2 ηχείο, Τροφοδοτικό, Καλώδιο με φις 3.5mm, Καλώδιο Ethernet για ενσύρματη σύνδεση LAN, Εγχειρίδιο Quick Start.
Ηχείο HEOS 3 HS2, AC τροφοδοτικό, 3.5mm καλώδιο ρύθμισης, Καλώδιο Ethernet για ενσύρματη σύνδεση σε LAN, Οδηγός Ταχείας Έναρξης.
Ρυθμιστικά & Ενδείκτες
Volume up/down
Mute / Ενδείκτης LED του Πλήκτρου Mute
Ενδείκτης κατάστασης με Πολύχρωμο LED
Πλήκτρο ‘connect’ δικτύου (πίσω)
Πλήκτρο ‘connect’ Bluetooth (πίσω)
Volume up/down
Mute / Mute button LED indicator
Multicoloured LED status indicator
Network ‘connect’ button (rear)
Bluetooth ‘connect’ button (rear)
Volume up/down
Mute / Ενδείκτης LED του Πλήκτρου Mute
Ενδείκτης κατάστασης με Πολύχρωμο LED
Πλήκτρο ‘connect’ δικτύου (πίσω)
Πλήκτρο ‘connect’ Bluetooth (πίσω)
Βάρος
3.2 κιλά
1.4 κιλά
1.9 κιλά
Υποστήριξη Πολλαπλών Γλωσσών
English, German, French, Spanish, Italian, Dutch, Russian, Swedish, Norwegian, Danish, Polish
English, German, French, Spanish, Italian, Dutch, Russian, Swedish, Norwegian, Danish, Polish
English, German, French, Spanish, Italian, Dutch, Russian, Swedish, Norwegian, Danish, Polish
Διαστάσεις (Υ x Π x Β)
209 x 294 x 166 mm
189 x 129 x 128 mm
128 x 275 x 156 mm (οριζόντια)
272 x 130 x 165 mm (κάθετα)
Περιοχή Θερμοκρασίας Λειτουργίας
5°C~35°C
5°C~35°C
5°C~35°C
Φινίρισμα Προϊόντος
Μαύρο, Άσπρο
Μαύρο, Άσπρο
Μαύρο, Άσπρο
Ιδανικό για
μεσαία προς μεγάλα δωμάτια, όπως τραπεζαρίες, μεγαλύτερες κρεβατοκάμαρες και γραφεία ή μικρότερα καθιστικά.
μικρά προς μεσαία δωμάτια και για μπάνια λόγω της ανθεκτικότητας σε υγρασία
μικρά προς μεσαία δωμάτια, όπως κρεβατοκάμαρες, γραφεία ή κουζίνες.
Μεγάφωνα
δύο tweeters, δύο woofers
ένα woofer, ένα tweeter
δύο πλήρους φάσματος
Σχεδιασμός Περιβλήματος
ένας παθητικός ακτινοβολητής
στεγανοποιημένο
με οπή εκτόνωσης
Κανάλια Ενισχυτή
4
2
2
Σύνδεση audio line-in 3.5mm
Ναι (1)
Ναι (1)
Ναι (1)
Θύρα USB για άμεση σύνδεση αποθηκευμένης μουσικής
Ναι (1)
Ναι (1)
Ναι (1)
Ενσύρματο Δίκτυο
Υποδοχή Ethernet (1)
Υποδοχή Ethernet (1)
Υποδοχή Ethernet (1)
Ασύρματο Δίκτυο
Πρότυπο 802.11a/b/g/n στις μπάντες 2.4GHz και 5Ghz
Πρότυπο 802.11a/b/g/n στις μπάντες 2.4GHz και 5Ghz
Πρότυπο 802.11a/b/g/n στις μπάντες 2.4GHz και 5Ghz
Υποδοχή Εξόδου Ακουστικών 3.5mm
Όχι
Όχι
Όχι
Διαθέτει υποδοχή με σπείρωμα για επίτοιχη/επιδαπέδια τοποθέτησηη
Όχι
Ναι
Ναι
Τοποθέτηση
Οριζόντια
Κάθετη
Κάθετη ή Οριζόντια