HEOS SUBWOOFER

Αυτό το ασύρματο subwoofer προσθέτει βαθιά, δυναμικά μπάσα σε οποιαδήποτε HEOS συσκευή με την καλύτερη-στην-κλάση-του ποιότητα. Ταιριάζει σε οποιοδήποτε δωμάτιο και οποιαδήποτε διαμόρφωση.

 

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΑ ΜΠΑΣΑ.

Αναταράξτε τον κόσμο σας με μουσική και ταινίες – ασύρματα. Το HEOS Subwoofer προσθέτει δυναμικά μπάσα στον ήχο σας. Με την δυναμική του ενίσχυση και τα βελτιστοποιημένα μεγάφωνα, λειτουργεί με όλη τη σειρά HEOS, από οποιοδήπτε HEOS ηχείο μέχρι την HEOS Bar, τον HEOS AVR, τον HEOS Amp και το HEOS Link.

Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ, ΠΑΝΤΑ.

 • 1.1
 • 2.1
 • 3.1
 • 5.1

Διαμόρφωση 1.1: Ασύρματο HEOS Subwoofer + 1x προαιρετικό ασύρματο HEOS ηχείο

 • Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΗΧΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΛΟΣ.

  Η διαμόρφωση και ο χειρισμός του HEOS Subwoofer είναι θέμα λεπτών. Συνδέστε το απλά στο οικιακό σας δίκτυο και οποιαδήποτε άλλη HEOS συσκευή. Την επόμενη στιγμή αναταράζετε το σύμπαν με δυναμικά μπάσα. Ελέγξτε όλον τον ήχο σας εύκολα μέσω της app. Είναι πραγματικά τόσο απλό.

 • ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΗΝ HEOS BAR ΑΣΥΡΜΑΤΑ.

  Απολαύστε δυναμικά μπάσα συνδέοντας την HEOS Bar στο HEOS Subwoofer και δημιουργήστε εκπληκτική διαμόρφωση 3.1, κι όλα αυτά ασύρματα φυσικά.

 • ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΗΧΟ 5.1-channel.

  Αν συνδυάσετε το HEOS Subwoofer με την HEOS Bar και οποιαδήποτε δύο HEOS ηχεία, διαμορφώνετε ένα φανταστικό ασύρματο surround σύστημα 5.1-channel.

ΒΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
HEOS.

Συνδυάστε το HEOS Subwoofer με οποιαδήποτε επιθυμητή HEOS συσκευή και θα γεμίσετε με συναρπαστικό ήχο όλο σας το σπίτι. Κάντε streaming διαφορετικής μουσικής σε διαφορετικά δωμάτια ή της ίδιας μουσικής σε όλα τα δωμάτια. Όλα είναι στα χέρια σας με την διαισθητική HEOS App.

 

ΟΜΟΡΦΙΑ, ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Ως μέλος της οικογένειας HEOS, το HEOS Subwoofer είναι σίγουρο ότι επιβάλλεται με την εμφάνισή του, χάρις στον μοναδικό του σχεδιασμό και το κομψό ματ μαύρο φινίρισμά του. Μπορείτε να το τοποθετήσετε οπουδήποτε μέσα στο δωμάτιό σας, χάρις την ασύρματή του συνδεσιμότητα – κάθετα ή οριζόντια. Εν τούτοις, αν δεν επιθυμείτε να αναδείξετε την εκπληκτική του εμφάνιση, σύρτε το απλά κάτω από τον καναπέ και απολαύστε την απόδοσή του.

 

ΚΑΘΑΡΑ, ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΠΑΣΑ.

Δύο ειδικά κατασκευασμένα μεγάφωνα διαμέτρου 5-1/4-ιντσών σε συνδυασμό με προηγμένη Class-D ενίσχυση παρέχουν καθαρά, αλλά ηχηρά μπάσα. Οι αποκλειστικοί μας DSP αλγόριθμοι παρέχουν βελτιστοποιημένη απόκριση χαμηλών συχνοτήτων σε όλη τη δυναμική περιοχή. Μέσα από την HEOS App, βρίσκετε προηγμένες ρυθμίσεις για διαφορετικές διαμορφώσεις, όπως ο βελτιωτής διαλόγων και η νυχτερινή λειτουργία, που είναι ενσωματωμένες στην HEOS Bar. Αν χρησιμοποιηθούν συνδυαστικά, το HEOS Subwoofer προσαρμόζει τις ρυθμίσεις.

 

ΚΑΝΤΕ ΚΟΙΝΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ.

Παίξτε την προσωπική σας μουσική συλλογή σε όλο το HEOS οικοσύστημα. Ακόμα και σε high-resolution. Το HEOS σύστημα υποστηρίζει όλα τα κυριότερα φορμά streaming. Ελέγξτε τη μουσική σε κάθε δωμάτιο με την HEOS App. Όλες οι σπουδαίες μουσικές υπηρεσίες είναι πλήρως ενσωματωμένες. Ρυθμίστε την κατάλληλη για τη στιγμή διάθεση.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ HEOS ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ:

Multi-room ήχο

Κάθε δωμάτιο μπορεί να έχει τον δικό του HEOS ήχο. Ή, ομαδοποιήστε πολλαπλά ηχεία για να γεμίσει το σπίτι με το ίδιο τραγούδι. Multi-room σημαίνει πολλαπλές επιλογές.
Μάθετε περισσότερα

App & streaming υπηρεσίες

Cloud music, streaming music και η μουσική σας βιβλιοθήκη, όλες οι αγαπημένες σας πηγές υποστηρίζονται από την εκπληκτική αυτή ΔΩΡΕΑΝ app.
Μάθετε περισσότερα

Εκπληκτική ποιότητα ήχου

Δεν είναι τυχαίο που τα HEOS ηχεία παράγουν αυθεντικό ήχο. Έχουν σχεδιαστεί από τους εμπειρογνώμονες της Denon, καινοτόμους στον χώρο του ήχου για περισσότερα από 100 χρόνια.
Μάθετε περισσότερα

Εύκολη διαμόρφωση

Είναι εκπληκτικό πόσο γρήγορα μπορείτε να ξεκινήσετε να ακούτε τα HEOS ηχεία σας. Τοποθετήστε τα ηχεία σας και θα ακούσετε μουσική μέσα σε λίγα λεπτά. Είναι πραγματικά τόσο απλό.
Μάθετε περισσότερα

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Σύστημα Ήχου
Σύστημα Ηχείου

Δύο Ειδικά Μεγάφωνα διαμέτρου 5-1/4-ιντσών
Προηγμένος, υψηλής-ισχύος Class-D ενισχυτής
Περίβλημα χαμηλών αντηχήσεων
Βελτιωμένη θυρίδα εκτόνωσης

Ρυθμίσεις

Στάθμη subwoofer
Προαιρετική επιλογή εργοστασιακά-βελτιστοποιημένου crossover για κάθε διαμόρφωση
Προηγμένες ρυθμίσεις, όπως crossover και φάσης για πεπειραμένους χρήστες

Συνδυασμοί

Το HEOS Subwoofer μπορεί να συνδυαστεί με τα ακόλουθα προϊόντα:
HEOS Bar
HEOS AVR
HEOS Amp και HEOS Link
Οποιοδήποτε HEOS ηχείο (μονό ή στερεοφωνικό ζεύγος)

Μουσικές Πηγές
Συνδρομητικές Μουσικές Υπηρεσίες

Η HEOS App σας επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ δημοφιλών συνδρομητικών υπηρεσιών streaming συμπεριλαμβανομένων των Rhapsody, Pandora, Spotify και TuneIn, iHeartRadio, SiriusXM, MOOD:MIX και μεταξύ άλλων υπηρεσιών που προσφέρουν DRM-απαλλαγμένα κομμάτια. Περισσότερες υπηρεσίες θα προστεθούν σύντομα.*

Διαδικτυακοί Ραδιοφωνικοί Σταθμοί

Επιλέξτε μεταξύ των αγαπημένων σας διαδικτυακών ραδιοφωνικών σταθμών και ακούστε σε MP3, AAC και WMA (μέσω της υπηρεσίας TuneIn).

Υποστηριζόμενα Φορμά Μουσικής

WMA: Μέχρι και συμπεριλαμβανομένων 192kbps
AAC και MP3: Μέχρι και συμπεριλαμβανομένων 320kbps
FLAC, WAV και ALAC: Μέχρι και συμπεριλαμβανομένων 24-bit/192kHz
DSD 5.6 (streaming)

Υποστηριζόμενα Φορμά Εικόνας

Η HEOS App υποστηρίζει JPG, PNG, BMP και GIF φορμά εικόνας.

Υποστηριζόμενα USB Drives

Το HEOS Subwoofer υποστηρίζει USB thumb drives μέσω της ενσωματωμένης θύρας USB. Μουσικό περιεχόμενο σε USB drive μπορεί να αναπαραχθεί τοπικά, ή σε οποιοδήποτε ή όλα τα HEOS players στο δίκτυο.

*Η διαθεσιμότητα των μουσικών υπηρεσιών ενδέχεται να ποικίλει ανά περιοχή. Ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες όλες οι υπηρεσίες κατά τον χρόνο αγοράς. Μερικές υπηρεσίες ενδέχεται να προστεθούν ή να ανασταλούν από καιρού εις καιρόν, ανάλογα με τις αποφάσεις των παρόχων των μουσικών υπηρεσιών ή άλλων. ΕΠισκεφθείτε το https://www.denon.gr/gr/heos για ανακοινώσεις και λεπτομέρειες.

Δικτύωση
Ασύρματη Σύνδεση

Συνδέστε το στο ασύρματο δίκτυό σας γρήγορα και εύκολα. Το HEOS Subwoofer υποστηρίζει τα τελευταία 802.11 δίκτυα (συμπεριλαμβανομένων dual band "N", "AC") για την πλέον αξιόπιστη δικτυακή σύνδεση.

Ενσύρματη Σύνδεση

Συνδέστε το στο τοπικό δίκτυο (LAN) του σπιτιού σας ή του γραφείου σας μέσω της θύρας ενσύρματου τοπικού δικτύου (LAN) RJ-45.

Γενικά
Τροφοδοσία

120 Volts AC, 60 Hz

Τι Υπάρχει Στη Συσκευασία

HEOS Subwoofer, Quick Start Guide, καλώδιο με φις διαμέτρου 3.5mm, Καλώδιο Ρεύματος, καλώδιο Ethernet, Πόδια για οριζόντια τοποθέτηση

Ρυθμιστικά & Ενδείκτες

Ένταση Ήχου Πάνω/Κάτω (+, -), Σίγαση, Ενδείκτης LED Σίγασης

Βάρος

22.27 lbs; 10.1 κιλά

Υποστήριξη Πολλαπλών Γλωσσών

Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά

Διαστάσεις (Υ x Π x Β)

Κάθετη τοποθέτηση: 16 x 6 7/8 x 17 3/8 ίντσες; 404 x 171.5 x 438.4 mm

Περιοχή Θερμοκρασίας Λειτουργίας

41°F~95°F; 5°C~35°C

Φινίρισμα Προϊόντος

Μαύρο

Κριτικές Και Βραβεία

 • Το εντυπωσιακό σύστημα home cinema της Denon, που απαρτίζεται από HEOS BAR, SUB και 2x HEOS 1, που δοκιμάστηκε από το iTAVISEN.
  “Αν προτίθεστε να αγοράσετε ένα ασύρματο surround σύστημα με καλές δυνατότητες streaming και η τιμή να μην αποτελεί πρόβλημα, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με το HEOS από την Denon. Ο ήχος είναι πραγματικά τέλειος.”
 • “Με τις τέσσερις HDMI εισόδους και την υποστήριξη και των δύο φορμά ήχου, DOLBY και DTS, η HEOS Bar αναδεικνύεται σε μια από τις πιο ολοκληρωμένες ηχητικές μπάρες της αγοράς. Με το υπογούφερ και τα ασύρματα πίσω ηχεία, η κινηματογραφική εμπειρία γίνεται πολύ διασκεδαστική· πλησιάζει πολύ στο να έχουμε πραγματική κινηματογραφική εμπειρία στο σπίτι. Ένας σημαντικός λόγος είναι η δυνατότητα ρύθμισης της απόστασης των πίσω ηχείων και του υπογούφερ. Η στερεοφωνική μουσική λειτουργεί επίσης καλά και το υπογούφερ ενσωματώνεται άψογα. Η Sonos συναντά τον ισότιμο ανταγωνιστή της!“
 • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
 • CLOUD, getReviews, 16ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;

Υποστήριξη

 • Name
  Date
  Size
  Type
  Action
 • HEOS Subwoofer Product Information Sheet
  03/12/2017
  2,04 MB