HEOS BAR

Το HEOS Bar παρέχει ξεχωριστή απόδοση για βελτίωση του ήχου από TV ή Blu-ray player, ενώ διατηρείται η καλαισθησία ενός κομψού soundbar κι η ικανότητα να δρα ως λύση audio streaming.

ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ
ΤΗΝ ΜΠΑΡΑ.

Είτε το τοποθετείτε σε μπουφέ είτε το τοποθετείτε στον τοίχο, το HEOS Bar σας επιτρέπει να απολαύσετε συναρπαστικό HD home cinema και αισθησιακό μουσικό streaming. Σπάστε τα ηχητικά σύνορα και αποκτήστε πληθωρικό ήχο, που η τηλεόρασή σας αξίζει. Το HEOS Bar προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις με προηγμένη επεξεργασία σήματος, ενίσχυση και 9 υψηλής-απόδοσης μεγάφωνα. Είναι μια έξοχη αναβάθμιση, ακόμα και για τις μεγαλύτερες οθόνες. Τέσσερις 4K-συμβατές συνδέσεις HDMI σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε το HEOS Bar ακόμα και με AV διαμορφώσεις πολλαπλών-πηγών, ενώ η ολοκλήρωσή του με άλλες συσκευές HEOS σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τη μουσική σας ασύρματα.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ.

 • 3.0
 • 3.1
 • 5.1

Διαμόρφωση 3.0: Αριστερό & δεξιό κανάλι & κεντρικό ηχείο ενσωματωμένο, με δυνατότητα virtual surround

 • Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΗΧΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΛΟΣ.

  Η διαμόρφωση και ο χειρισμός είναι εύκολη υπόθεση. Συνδέστε απλά το HEOS Bar στην HDMI Audio Return Channel (ARC) είσοδο της TV. Μέσα σε λίγα λεπτά το soundbar είναι έτοιμο για τη δική του παράσταση. Ελέγξτε συνολικά τον ήχο μέσω της HEOS App ή δώστε εντολές στο HEOS Bar με το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασής σας. Δεν είναι εύκολο?

 • ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ HEOS SUBWOOFER ΑΣΥΡΜΑΤΑ.

  Αποκτήστε έντονα μπάσα συνδέοντας το HEOS Subwoofer στο HEOS Bar και δημιουργήστε μαγευτική διαμόρφωση 3.1, χωρίς καλωδιώσεις.

 • ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΗΧΟ 5.1-ΚΑΝΑΛΙΩΝ.

  Τα virtual surround εφέ του HEOS Bar είναι ήδη καταπληκτικά. Αν συνδέσετε, όμως, το ασύρματο HEOS Subwoofer και οποιοδήποτε ζεύγος HEOS ηχείων, κυριολεκτικά βυθίζεστε σε κάθε σκηνή.

ΒΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ
ΕΜΠΕΙΡΙΑ HEOS.

Συνδέστε οποιαδήποτε επιθυμητή HEOS συσκευή και ανεβάστε την μπάρα για τον ήχο συνολικά. Κάντε streaming όλης σας της μουσικής σε οποιοδήποτε δωμάτιο ή την ίδια μουσική σε όλα τα δωμάτια χρησιμοποιώντας το οικιακό σας δίκτυο. Μοιραστείτε τα αγαπημένα σας τραγούδια μέσω Bluetooth®. Παίξτε τα πάντα στα δάχτυλά σας με την διαισθητική HEOS App.

 

ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΕ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΣΜΟ.

Το HEOS Bar θα ταιριάζει με το στιλ σας, το δωμάτιό σας και, πάνω απ' όλα, την τηλεόρασή σας. Σχεδιάστηκε για βελτίωση του ήχου των μεγαλύτερων τηλεοράσεων μεγέθους 50 και περισσοτέρων ιντσών, έχοντας να επιδείξει προηγμένη εμφάνιση και τέλειο ήχο.

 

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟ 4K ULTRA HD.

Το HEOS Bar είναι απόλυτα προετοιμασμένο για το μέλλον με τα τελευταία πρότυπα HDMI. Τέσσερις είσοδοι HDMI 2.0a/HDCP 2.2 διασφαλίζουν ότι θα απολαύσετε τις ταινίες σας σε 4K Ultra HD. Στην περίπτωση που η τηλεόρασή σας έχει μειωμένες δυνατότητες επιλογής 4K, μην ανησυχείτε. Συνδέστε απλά τις 4K πηγές σας απ' ευθείας στο HEOS Bar. Για τον καλύτερο multi-channel ήχο, το HEOS Bar παρέχει υποστήριξη κορυφαίων φορμά ήχου με Dolby TrueHD και DTS-HD Master Audio. Ο HEOS Bar υποστηρίζει, επίσης, τα High Dynamic Range (HDR) video φορμά HDR10 και Dolby Vision. Το Dolby Vision αλλάζει τον τρόπο που βιώνετε κινηματογραφικές ταινίες, τηλεοπτικά σόου και παιχνίδια με απίστευτη αντίθεση και χρώμα.

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ.

Παίξτε την προσωπική σας μουσική συλλογή σε όλο το HEOS οικοσύστημα. Ακόμα και σε high-resolution. Το HEOS Bar υποστηρίζει όλα τα κυριότερα φορμά streaming. Ελέγξτε τη μουσική σε κάθε δωμάτιο με την HEOS App. Όλες οι σπουδαίες μουσικές υπηρεσίες είναι πλήρως ενσωματωμένες. Ρυθμίστε την κατάλληλη για τη στιγμή διάθεση.

ΟΛΑ ΤΑ HEOS ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ:

Multi-room ήχο

Κάθε δωμάτιο μπορεί να έχει τον δικό του HEOS ήχο. Ή, ομαδοποιήστε πολλαπλά ηχεία για να γεμίσει το σπίτι με το ίδιο τραγούδι. Multi-room σημαίνει πολλαπλές επιλογές.
Μάθετε περισσότερα

App & streaming υπηρεσίες

Cloud music, streaming music και η μουσική σας βιβλιοθήκη, όλες οι αγαπημένες σας πηγές υποστηρίζονται από την εκπληκτική αυτή ΔΩΡΕΑΝ app.
Μάθετε περισσότερα

Εκπληκτική ποιότητα ήχου

Δεν είναι τυχαίο που τα HEOS ηχεία παράγουν αυθεντικό ήχο. Έχουν σχεδιαστεί από τους εμπειρογνώμονες της Denon, καινοτόμους στον χώρο του ήχου για περισσότερα από 100 χρόνια.
Μάθετε περισσότερα

Εύκολη διαμόρφωση

Είναι εκπληκτικό πόσο γρήγορα μπορείτε να ξεκινήσετε να ακούτε τα HEOS ηχεία σας. Τοποθετήστε τα ηχεία σας και θα ακούσετε μουσική μέσα σε λίγα λεπτά. Είναι πραγματικά τόσο απλό.
Μάθετε περισσότερα

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Σύστημα Ήχου
Σύστημα Ηχείου 3.0

με αποκλειστικό κανάλι για βέλτιστη καθαρότητα διαλόγων.

8 Channels Class D Ψηφιακή Ενίσχυση

6 κανάλια υψηλής αποτελεσματικότητας, που με άνεση πραγματοποιούν Class-D ψηφιακή ενίσχυση, παρέχουν αυθεντικό ήχο, ευρεία δυναμική περιοχή και χαμηλή παραμόρφωση.

Dolby TrueHD, DTS-HD Master, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS Αποκωδικοποίηση

Υποστηρίζει τα περισσότερα δημοφιλή φορμά ήχου, συμπεριλαμβανομένων high-res χωρίς απώλειες εκδόσεων από Dolby και DTS.

4x Είσοδοι HDMI και Έξοδος HDMI

Υποστήριξη 4K UHD με Audio Return Channel (ARC), επιτρέπει σύνδεση στην TV με ένα μόνο καλώδιο.

Βοηθητική Αναλογική Είσοδος Στάθμης Line

Υποδοχή αναλογικής εισόδου στάθμης line διαμέτρου 3.5mm για σύνδεση αναλογικής μουσικής πηγής.

Εκμάθηση IR Remote

Σας επιτρέπει να ελέγξετε την HEOS Bar με το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασής σας. Ενσωματωμένος IR αναμεταδότης, στην περίπτωση που η HEOS Bar αποκρύπτει τον IR αισθητήρα της TV.

Μουσικές Πηγές
Συνδρομητικές Μουσικές Υπηρεσίες

Η HEOS App σας επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ δημοφιλών συνδρομητικών υπηρεσιών streaming συμπεριλαμβανομένων των Rhapsody, Pandora, Spotify και TuneIn, iHeartRadio, SiriusXM, MOOD:MIX και μεταξύ άλλων υπηρεσιών που προσφέρουν DRM-απαλλαγμένα κομμάτια. Περισσότερες υπηρεσίες θα προστεθούν σύντομα.*

Διαδικτυακοί Ραδιοφωνικοί Σταθμοί

Επιλέξτε μεταξύ των αγαπημένων σας διαδικτυακών ραδιοφωνικών σταθμών και ακούστε σε MP3, AAC και WMA (μέσω της υπηρεσίας TuneIn).

Υποστηριζόμενα Φορμά Μουσικής

WMA: Μέχρι και συμπεριλαμβανομένων 192kbps
AAC και MP3: Μέχρι και συμπεριλαμβανομένων 320kbps
FLAC, WAV και ALAC: Μέχρι και συμπεριλαμβανομένων 24-bit/192kHz
DSD 5.6 (streaming)

Υποστηριζόμενα Φορμά Εικόνας

Η HEOS Bar υποστηρίζει JPG, PNG, BMP και GIF φορμά εικόνας.

Υποστηριζόμενα USB Drives

Η HEOS Bar υποστηρίζει USB thumb drives μέσω της ενσωματωμένης θύρας USB. Μουσικό περιεχόμενο σε USB drive μπορεί να αναπαραχθεί τοπικά, ή σε οποιοδήποτε ή όλα τα HEOS players στο δίκτυο.

*Η διαθεσιμότητα των μουσικών υπηρεσιών ενδέχεται να ποικίλει ανά περιοχή. Ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες όλες οι υπηρεσίες κατά τον χρόνο αγοράς. Μερικές υπηρεσίες ενδέχεται να προστεθούν ή να ανασταλούν από καιρού εις καιρόν, ανάλογα με τις αποφάσεις των παρόχων των μουσικών υπηρεσιών ή άλλων. ΕΠισκεφθείτε το https://www.denon.gr/gr/heos για ανακοινώσεις και λεπτομέρειες.

Δικτύωση
Ασύρματη Σύνδεση

Συνδέστε τη στο ασύρματο δίκτυό σας γρήγορα και εύκολα. Η HEOS Bar υποστηρίζει τα τελευταία 802.11 δίκτυα (συμπεριλαμβανομένων dual band "N", "AC") για την πλέον αξιόπιστη δικτυακή σύνδεση.

Ενσύρματη Σύνδεση

Συνδέστε τη στο τοπικό δίκτυο (LAN) του σπιτιού σας ή του γραφείου σας μέσω της θύρας ενσύρματου τοπικού δικτύου (LAN) RJ-45.

Γενικά
Τροφοδοσία

120 Volts AC, 60 Hz

Τι Υπάρχει Στη Συσκευασία

HEOS Bar, Quick Start Guide, καλώδιο HDMI, οπτικό καλώδιο, καλώδιο με φις διαμέτρου 3.5mm, Καλώδια Ρεύματος, καλώδιο Ethernet, σετ από πόδια προέκτασης

Ρυθμιστικά & Ενδείκτες

Ένταση Ήχου Πάνω/Κάτω (+, -), Σίγαση, Ενδείκτης LED Σίγασης

Βάρος

10.58 lbs; 4.8 κιλά

Υποστήριξη Πολλαπλών Γλωσσών

Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά

Διαστάσεις (Υ x Π x Β)

Τοποθέτηση σε ράφι: 2 7/8 x 43 3/8 x 5 7/8 ίντσες; 72 x 1100 x 148 mm
Επίτοιχη τοποθέτηση: 5 7/8 x 43 3/8 x 2 7/8 ίντσες; 148 x 1100 x 72 mm

Περιοχή Θερμοκρασίας Λειτουργίας

41°F~95°F; 5°C~35°C

Φινίρισμα Προϊόντος

Μαύρο

Σημείωση: Ειδικότερα, καθώς προσπαθούμε να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των προϊόντων μας, τα τεχνικά χαρακτηριστικά υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

Awards & Reviews

 • Τα Residential Systems και TWICE της NewBay Media επέλεξαν τους νικητές CEDIA Best of Show για την CEDIA 2017 στο San Diego. Τα βραβεία αυτά τιμούν εξαιρετικά προϊόντα που παρουσιάζονται στην έκθεση.
 • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
 • CLOUD, getReviews, 16ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;

Υποστήριξη

 • Name
  Date
  Size
  Type
  Action
 • HEOS BAR Specification Sheet
  02/22/2017
  1,80 MB