HEOS Wireless Speakers HEOS Wireless Speakers

ΠΑΙΞΤΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΩΜΑΤΙΟ.

Τι είναι το HEOS;

HEOS είναι ένα ασύρματο ηχοσύστημα που σας επιτρέπει να ελέγξετε όλη σας τη μουσική χωρίς προσπάθεια από οποιοδήποτε σημείο στο σπίτι σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ή περισσότερα HEOS ηχεία και τη δωρεάν app.

 

HEOS APP

ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΗΧΟΣ. ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΩΜΑΤΙΟ. ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ.

Το HEOS επιτρέπει πρόσβαση σε όλη σας τη μουσική, και, μπορείτε να προσθέσετε άλλους χρήστες στη-γραμμή για διαφοροποίηση της playlist ή προσωποποίηση του δωματίου σύμφωνα με τον χρήστη: Ήχοι εκείνου στην κουζίνα, ήχοι εκείνης στην κρεβατοκάμαρα. Κάντε streaming από την αγαπημένη σας μουσική υπηρεσία, το τηλέφωνο ή το δίκτυο.Μάθετε Περισσότερα.

 

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ-ΔΩΜΑΤΙΩΝ

ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΩΜΑΤΙΟ. Ή ΚΑΘΕ ΔΩΜΑΤΙΟ.

Η μουσική είναι υπό τις εντολές σας. Κάντε streaming ή αναπαραγωγή επιλογών από την βιβλιοθήκη σας. Οι λειτουργίες Party και Family σας επιτρέπουν να αναπαράγετε ένα τραγούδι παντού, ή διαφορετικά τραγούδια σε κάθε δωμάτιο. Η επιλογή είναι δική σας. Μάθετε Περισσότερα

 

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΜΟΡΦΗ ΜΟΥΣΙΚΗ,
ΜΑΖΙ Ή ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.

Μαζί ή μεμονωμένα, αυτά τα ακουστικά σμιλευμένα, κομψά και δυναμικά ηχεία παρέχουν αμιγή, ακριβή ήχο. Ομαδοποιήστε τα για συγχρονισμό του ήχου και δημιουργία εμπειρίας πρώτης-γραμμής, που μόνο το HEOS παρέχει.

 

HEOS 7 HS2

Γεμίζει και τον μεγαλύτερο χώρο

Το καλύτερο των καλύτερων. Η απόλυτη απόδοση ασύρματου ηχείου. Κατάλληλο για πάρτι.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

 

 

HEOS 5 HS2

Για Μέτρια προς Μεγάλα Δωμάτια

Ο μεγάλος μπαλαντέρ. Ενσωματώνει καταπληκτική απόδοση μπάσων σε μια διακριτική και εκλεπτισμένη μορφή. Ιδανικό για κάθε είδους συναθροίσεις, οποτεδήποτε.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

 

 

HEOS 3 HS2

Για Μικρά προς Μέτρια Δωμάτια

Η εισαγωγή στο συναρπαστικό. Διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά και την ποιότητα HEOS σε μία κόμπακτ και ευέλικτη συσκευή. Ξαπλώστε το ή σηκώστε το όρθιο. Μπορείτε να το τοποθετήσετε σχεδόν παντού.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

 

 

HEOS 1 portable-wireless-speaker

HEOS 1 HS2

For Small Rooms and Spaces

The compact enclosure features humidity resistance, making it ideal for listening in damp or steamy environments, such as the bathroom.

LEARN MORE

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΩΜΑΤΙΟ.

Τοποθετήστε τα ηχεία όπου εσείς θέλετε, κατεβάστε την ΔΩΡΕΑΝ app στη smart συσκευή σας, συνδεθείτε στο οικιακό σας ασύρματο δίκτυο και επιλέξτε πηγή. Κατόπιν, αφήστε απλά τη μουσική να παίζει.Μάθετε Περισσότερα.

ΒΗΜΑ 1

 

 

ΣΥΝΔΕΣΤΕ ΤΟ

 

ΒΗΜΑ 2

 

 

ΤΡΕΞΤΕ ΤΗΝ APP

 

ΒΗΜΑ 3

 

 

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΣΥΡΜΑΤΑ

 

ΒΗΜΑ 4

 

 

ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Το HEOS από την Denon είναι ένα Ασύρματο Ηχοσύστημα Πολλαπλών-Δωματίων αποτελούμενο από μία οικογένεια εύηχων music players για όλο το σπίτι. Διατίθεται δωρεάν app για έλεγχό τους από iOS ή Android τηλέφωνο ή tablet. Μπορείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας μουσικές υπηρεσίες streaming, internet radio ή την δική σας μουσική συλλογή και η εγκατάσταση είναι παιχνίδι.
Το HEOS είναι ένα πραγματικό σύστημα πολλαπλών-δωματίων. Μπορείτε να παίξετε το ίδιο τραγούδι σε κάθε δωμάτιο ή οποιονδήποτε συνδυασμό ηχείων εσείς επιλέξετε, συμπεριλαμβανομένου διαφορετικού κομματιού σε κάθε δωμάτιο. Αυτά είναι σαφή πλεονεκτήματα έναντι άλλων ασύρματων συστημάτων, όπως Airplay και Bluetooth. Το HEOS χρησιμοποιεί στάνταρ τεχνολογία οικιακής ασύρματης δικτύωσης, κι έτσι μπορείτε να χρησιμοποιείτε το υφιστάμενο router χωρίς την ανάγκη για οποιονδήποτε άλλο εξοπλισμό, όπως μία συσκευή γεφύρωσης. Η εμβέλεια της ασύρματης δικτύωσης και η ποιότητα του ήχου είναι μακράν ανώτερη της Bluetooth και οποιαδήποτε συσκευή στο δίκτυό σας, που τρέχει την δωρεάν HEOS app, μπορεί να ελέγξει κάθε ηχείο. Μόνο το HEOS διατίθεται με 100ετή εμπειρία ήχου από την Denon.
Το HEOS 3 είναι μία σχεδίαση δύο μεγαφώνων με 2 κανάλια Class D ενισχυτή, ιδανικό για μικρά προς μεσαία δωμάτια. Το HEOS 5 είναι ένα σύστημα 5 μεγαφώνων με 4 ενεργά μεγάφωνα (δύο mid-woofers, δύο tweeters) τροφοδοτούμενα από 4 κανάλια Class D ενισχυτή, μαζί με ένα παθητικό ακτινοβολητή. Είναι ιδανικό για μεσαία προς μεγάλα δωμάτια. Το HEOS 7 διαθέτει 7 μεγάφωνα συμπεριλαμβανομένων δύο mid-woofers, δύο tweeters και ενός ενεργού sub-woofer, τροφοδοτούμενων από 5 κανάλια Class D ενισχυτή, μαζί με δύο παθητικούς ακτινοβολητές. Το HEOS 7 περιλαμβάνει έξοδο ακουστικών. Οι λειτουργικότητες streaming, οι είσοδοι USB και Aux είναι πανομοιότυπες για όλα τα μοντέλα.
Όλα τα ηχεία HEOS παρέχουν εκπληκτική μουσική εμπειρία. Εν γένει, το HEOS 7 προτείνεται για μεγάλα δωμάτια και ανοιχτούς χώρους, όπως σαλόνια, αίθρια ή σπίτια με μεγάλους ενιαίους χώρους ή για οποιονδήποτε επιθυμεί τα βαθύτερα μπάσα και την υψηλότερη έξοδο. Το HEOS 5 προτείνεται για μεσαία προς μεγάλα δωμάτια, όπως τραπεζαρίες, μεγαλύτερες κρεβατοκάμαρες και γραφεία ή μικρότερα καθιστικά. Και το HEOS 3 προτείνεται για μικρά προς μεσαία δωμάτια, όπως κρεβατοκάμαρες, γραφεία ή κουζίνες.
Θα πρέπει να κατεβάσετε την δωρεάν HEOSbyDenon app για iPhone, iPad ή iPod που τρέχει iOS 5 ή νεότερο ή Android smartphone ή tablet που τρέχει Android 2.3 ή νεότερο. Θα χρειαστείτε ασύρματο δίκτυο και σύνδεση internet και φορητή συσκευή συνδεδεμένη στο ασύρματο δίκτυο.
Spotify, Deezer, TuneIn, με περισσότερες να έπονται συν μουσική στο τηλέφωνό σας ή το tablet, USB μνήμη και αναλογικές πηγές.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο ηχεία HEOS 3 ως stereo ζεύγος.
Το σύστημα μπορεί να υποστηρίξει μέχρι 32 HEOS music players στο δίκτυο ταυτόχρονα.
Ο HEOS λογαριασμός σας ενθυμείται όλες τις ρυθμίσεις και προτιμήσεις, όπως όλα τα logins σας στις μουσικές υπηρεσίες και τις HEOS playlists. Όταν θέλετε να προσθέσετε στο σύστημά σας πολλαπλούς controllers τηλεφώνου ή tablet, χρειάζεστε απλά να κάνετε sign-in σε κάθε νέα συσκευή με το δικό σας HEOS user name και password. Αμέσως, όλες οι μουσικές σας υπηρεσίες και οι HEOS playlists είναι διαθέσιμες, επίσης, στον νέο controller. Αν επιθυμείτε, υποστηρίζουμε πολλαπλούς HEOS λογαριασμούς σε ένα ενιαίο νοικοκυριό. Με τον τρόπο αυτό, κάθε μέλος της οικογένειας μπορεί να απολαύσει όλες τις προσωποποιημένες ρυθμίσεις π.χ. Spotify λογαριασμού κι ακόμα να κάνει κοινή χρήση όλων των ίδιων ηχείων στο σπίτι.
Μπορείτε να βρείτε ένα εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο HEOS χρησιμοποιώντας το ακόλουθο link στο website HEOS: εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι.

Συνεχίστε την περιήγηση - μάθετε περισσότερα σχετικά με το σύστημα HEOS ή να βρείτε το προϊόν που ταιριάζει τέλεια σε σας.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε τη βέλτιστη δυνατή εμπειρία πλοήγησης στη διαδικτυακή μας τοποθεσία. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Ανακαλύψτε περισσότερα.